Inackordering

I vårt hundpensionat med 12 rum, har vi möjlighet att ta emot upp till 38 hundar. Om ni t.e.x. ska åka på semester tar vi gärna hand om er fyrbenta vän och ser till att den har det så bra som möjligt under sin vistelse hos oss.

Din hund får flera koppelpromenader om dagen och utöver det har den tillgång till en stor rasthage på över ett hektar. Alla rum har golvvärme och utgång till egen rastgård med upphöjd liggplats, allt för din hunds trivsel. I pensionatets lokaler finns hundbadkar och trimutrustning för enklare vardagstrim.

Vi har också tillgång till veterinär på endast några minuters avstånd. Hundarnas rum samt rastgårdar och den stora hagen städas 1-2 ggr per dag. Morgon och kväll är det matdags och med hundägarens tillstånd får hundarna också en liten godbit eller tuggben efter kvällsmåltiden.

Lite bortskämd får man bli när man är på pensionat.

Dygns pris: 375 kr per hund. Storhelgstillägg: 200 kr/dygn.

Storhelg innebär: 1:e maj, jul, nyår, påsk, midsommar och andra röda dagar. Flerhundsrabatt kan fås, kontakta oss för pris.

För påbörjat dygn debiteras hel dygnstaxa. Om du exempelvis lämnar din hund på Långtora Måndag kl. 0900 och hämtar Torsdag kl. 1700 debiteras du för fyra dygn.