Inackordering

I vårt hundpensionat med 12 rum, har vi möjlighet att ta emot upp till 38 hundar. Om ni t.e.x. ska åka på semester tar vi gärna hand om er fyrbenta vän och ser till att den har det så bra som möjligt under sin vistelse hos oss.

Hur ser dagen ut på Långtora?

Din hund får flera koppelpromenader om dagen och utöver det har den tillgång till en stor rasthage på över ett hektar. Morgon och kväll är det matdags och med hundägarens tillstånd får hundarna också en liten godbit eller tuggben efter kvällsmåltiden. Lite bortskämd får man bli när man är på pensionat.

Foder 

Långtora är stolta över sina sponsorer, under din hunds vistelse utfodrar vi med Prima Dogs kvalitetsfoder. Läs mer om fodret på prima.dog.se.

Rummen

Alla rum har golvvärme och utgång till egen rastgård med upphöjd liggplats, allt för din hunds trivsel. I pensionatets lokaler finns även hundbadkar och trimutrustning för enklare vardagstrim.

Veterinär 

Vi har också tillgång till veterinär på endast några minuters avstånd. Hundarnas rum samt rastgårdar och den stora hagen städas 1-2 ggr per dag.

Priser

Dygns pris: 400 kr per hund. Storhelgstillägg: 200 kr/dygn.

Storhelg innebär: 1:e maj, jul, nyår, påsk, midsommar och andra röda dagar. Flerhundsrabatt kan fås, kontakta oss för pris.

För påbörjat dygn debiteras hel dygnstaxa. Om du exempelvis lämnar din hund på Långtora Måndag kl. 0900 och hämtar Torsdag kl. 1700 debiteras du för fyra dygn. 

Inackordering med träning

På Långtora kan du lämna din hund för inackordering med träning. Om du vill att våra erfarna instruktörer ska träna din hund på fågel, apport eller grundlydnad så kan du välja till det under tiden hunden är inackorderad. Du kan välja att hunden ska tränas enstaka dagar eller hela perioden, allt beroende på ditt önskemål.

Inackordering med hundträning kostar 1500 kr per dag