Våra hundar

Amirs hundar

Bijans Diamond

Ras: Irländsk setter
Kön: Tik

Diamond är ett glädjespridande energiknippe. En stor personlighet som älskar att jobba med sin förare. Hon är ung och har framtiden för sig, men har redan börjat delta i gårdens jakter.

Mustang de bois de gland - Tilltalsnamn: "Lamborgini"

Född: 2014-01-17
Ras: Breton
Kön: Tik
Jaktprovsmeriter: 1:a pris ukl

Lamborgini gör verkligen skäl för sitt namn. Ett energiknippe utan dess like och som älskar att jobba.

Alis hundar

Remkilens Qurly - Tilltalsnamn: ”Lancia”

Född: 2012-06-19
Ras: Irländsk setter
Kön: Tik
Jaktprovsmeriter: 1hp UKL, 1hp ÖKL. Vinnare av Långtora st:hubertus 2014 (Inofficiell)

Lancia som jakthund: Lancia är en viltfinnare och jobbar i god kontakt med sin förare. Hon är en utmärkt läromästare som älskar sitt jobb – att jaga. Hon har arbetat på flertalet jakter som Långtora har arrangerat, såväl andjakter som fasan och rapphönsjakter.

Black Luckys Zizo Tilltalsnamn: ”Zizo”

Född: 2012-12-05
Ras: Pointer
Kön: Hane
Jaktprovsmeriter: Zizo har ett 2:a pris i ÖKL men har flera troféer i frysen. Han brukas främst till jakter och ska med tiden delta på jaktprov.

Som jakthund är Zizo ärlig och ungdomlig med mycket motor och spring i benen. Han har sedan ung ålder haft förkärlek för apport och är en duktig apportör, som används på diverse jakter på Långtora. Han är under utbildning och kommer successivt användas mer och mer på jakter och prov.

Birdhunters Choice Roia

Ras: Irländsk sätter
Kön: Tik

En ung tik med mycket motor. Är fortfarande under upplärning och kommer inom kort att delta på såväl jaktprov som på Långtoras jakter