A better you, a better dog, a better day!

Långtoras tjänster

Vi har mycket att erbjuda
Här på Långtora Hund och Jakt har vi ett stort utbud av tjänster. Vi har vårt stora fågelhägn med träning året om. Här kan du träna själv eller ta privatlektioner. Under året ordnar vi även flera olika kurser. Vi ordnar även jakter för dig som inte har egen mark eller bara vill prova något nytt. Här kan ni boka Fågeljakt, andjakt, jakt på klövvilt och hare. Har du egen hund du vill ta med på jakt så går det bra. Vill du prova att jaga över hund men inte har någon kan vi ordna så att du får jaga över någon av våra välutbildade hundar.

Företagsevenemang
Vill ni göra något annorlunda med er företag för kick-off eller andra aktiviteter för ditt företag och anställda.Vi har under åren haft många olika events med bland annat lerduveskytte, jakter och hundträning för företag.
Det brukar vara mycket uppskattat inte minst tack vare att vi kan erbjuda kost och logi som en del av upplevelsen. Vi har även möjlighet att ta emot er för möten och konferenser. På gården finns stora lokaler med tillgång till t.ex. whiteboard tavla, wi-fi, tv och dvd.

 

Margareta, kund sedan länge hälsar
”Det är så skönt att de finns så mycket flexibillitet på Långtora Hund & Jakt. De kan ordna allt!"