Tennis

Säsongen 2024

I vår öppnar vi både tennis och padelbanorna för säsongen. Tennisbanorna görs iordning under April månad och beräknas vara klara för spel i mitten-slutet på April, allt beroende på väder.

JSM Race 2024 på Långtora är färdigspelad!

Riktigt lyckad juniortävling på Långtora med sveriges bästa 14 åringar både på pojk- och flicksidan. 

Soligt och fint och bra uppslutning av spelare från såväl södra sverige som närområdet Stockholm, Uppsala och Västerås. 

För samtliga resultat: https://svtf.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=827404AD-0963-4607-BA78-C2E73CD8B4C4 

Långtora TK

Vi har vår anläggning på landsbygden strax utanför Enköping i en fin, harmonisk miljö. Här kan de idrottsintresserade få ut det mesta av sin träning och lugnt andas ut. År 2009 byggdes tre tennisbanor med det berömda Båstadgruset på Långtora. År 2010 byggdes ytterligare två grusbanor och läktare ut precis i anslutning till de tre första banorna.

Två stycken utomhus padelbanor finns bredvid tennisbanorna som byggdes 2019.

Hos oss kan tennisklubbar boka in tennisläger med boende och helpension. Vi har erfarenhet av att ta emot stora barngrupper men även vuxna tennisspelare. Vi tar även så klart emot mindra grupper som önskar spela tennis och äta gott på Långtora allt efter önskemål. 

Säsongen sträcker sig beroende på vädret från April månad till och med September. 
Välkommen med din bokning!

Boka tennisbana

Välkommen att boka strötider för tennis via matchi

Boka

Tennisläger 

Långtora TK har stått som värd för tennisläger ända sedan start, flertalet klubbar bokar in sina läger och kommer för att stanna allt från en helg upp till fem dagar. Många klubbar återkommer år efter år och barnen brukar tycka att det hör sommaren till att komma till Långtora.

2024 kan du boka in dig på tennisläger för ditt barn även om din tennisklubb inte har planerat att ha läger hos oss. Vår kära vän Yerko Muller kommer att arrangera läger tillsammans med b.la. Andreas Vinciguerra och Bijan Saidizand som tränare. Exakta datum kommer ut snart,  men är du redan nu intresserad av att veta mer kan du kontakta Yerko! Ditt barn bör ha spelat tennis tidigare och ha grundslagen för att kunna deltaga i lägret.

Yerko Muller, Södertälje Padel & Tennis 

Email: yerko@hotmail.com