A better you, a better dog, a better day!

Hundpensionat

ÖPPNANDE AV NYA HUNDSTALLET!

Nu är vi klara med vårt fina hundpensionat med plats för 38 hundar! Godkänt så klart av Länsstyrelsen. Om ni t.ex. ska åka på semester och vill ha hjälp med rastning och motion, med eller utan hundträning, så kan vi hjälpa er med detta. Vi har anställd personal särskilt för hundstallet som kommer att ta emot er och se till att hunden får det så bra som det är möjligt under vistelsen. Även vanliga sällskapshundar, som inte jagar, är så klart välkomna.
Vi kommer även framöver ha en veterinär här minst 1 gång per vecka med möjlighet att vaccinera och göra hälsoundersökningar. Vi kommer också ha tillgång till massage och trimning någon gång per vecka beroende på efterfrågan. Vi letar just nu efter personal som vi kan tillsätta denna arbetsuppgift.

Om du bokar in din hund i Juni och Juli månad får du 10% i öppningsrabatt på hela din bokning. Ange kod "sommar2018".

Dagliga rutiner på Långtoras hundpensionat

Rummen städas 1-2 gånger om dagen och uterummen likaså.
Vi ser till att hundarna rastas 3ggr om dagen (utöver träningstillfällena). Det växlas med lek i vår inhägnade rastgård på ca 1,1ha med koppelpromenader längst med fält eller i skogen.
Vi fodrar hundarna morgon och kväll men för hundarna som lämnas för träning ger vi även ett extra mellanmål.

Vi är sponsrade av Prima Dog och utfodring sker efter era måttangivelser. Har hunden special foder ta med det i en tunna märkt med hundens namn och måttangivelser samt hur många gånger hunden ska utfodras.

Prisuppgifter:
Endast inackordering: 375:-/dag.
Storhelger och extra röda dagar tillägg 100;- per hund och dygn. Du kan välja att lämna din hund på inackordering mellan 09.00-10.00 samt mellan 17.00-18.00. Gäller alla dagar i veckan.
Betalning görs i via BG innan hunden lämnas eller med Swish på plats vid lämning.

Inackordering med träning
Jaktträning eller jaktavvänjning 1500:-/dag och hund
Konditionsträning eller vardagsdressyr: 1050:-/dag och hund

Vi har en flerhunds rabatt, 25% per extra hund. Vill ni lämna hunden hos oss under en längre period än 3 veckor, får ni ett rabatterat pris.
Skicka ett mail till langtorahundpensionat@gmail.com vid frågor eller bokning.

Vill du boka träning/dressyr med boende så bokar du det med Amir.

Långtoras personal hälsar
”Vår målsättning är att hunden ska känna sig som hemma!”