A better you, a better dog, a better day!

Hotell & Konferens

Välkommen till Långtora´s boende i lantlig och naturskön miljö!

Modern konferensanläggning
Vi har totalrenoverat en av våra ekonomibyggnader och byggt om den till en modern konferensanläggning. Här kan vi erbjuda upp till 50 bäddar. Vill du laga din mat själv så går det utmärkt i det nya köket. Annars anlitar du vår cateringservice så ser vi till att det är serverat! Efter en dag ute i våra marker känns det säkert bra med en dusch och bastu innan du tar något att dricka i vår bar. Det är här du bor i de kurser som inkluderar logi. Givetvis går det även att boka boende här för er som bokat marken över flera dagar eller har lång resväg.

Wärdshuset
Wärdshuset är vårt största boende med 10 rum varav 4 är nybyggda och hundfria. Det finns en stor matsal med braskamin och ett välutrustat kök. I allrummet finns en mysig braskamin och en tv med ett stort utbud av tv kanaler. Två duschar och toaletter samt en bastu.

Vi är ett familjeägt företag som förmedlar värme och glädje till våra gäster, här kan ni koppla av och njuta samt ta del av gårdens aktiviteter. T.ex. Tennis, inomhushall, lerduveskytte, jakt, bastu m.m.Här kan ni även utforska Sveriges närmaste stad, Enköping.
Vill ni kombinera boendet med hundträning läs gärna mer under "Våra tjänster"

Familjen Zand hälsar
"Välkomna till fågelhundarnas nav i en trivsam och familjär atmosfär!"